Szeretnél egy térképet?

welcome. vagyis a frissek tárháza.
ten-site.gp.Vk ; Pk ; és a hírdető.
a macskák.sok infó a cicákról.
a vadászgörények.tudnivalók a görikről.
a lovak világa. érdekességek a lovakról.
extrák. sok állatos recept,és egyéb.
történetek. a Kóbor mancsok c. sztori.
grafikák.avatarok,és sokmás grafika.

 

 

belépés.
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

                                                                                       

görények

Általános adatok.
Ebben a menüpontban az általános adatokat olvashatod. Arról,hogy milyen a vadászgörény, milyen színekben fordul elő vagy,hogyan viselkedik. Mindent amit feltétlenül tudni kell róla mielőtt eldöntött,hogy már pedig te vadászgörényt szeretnél. 

 
A vadászgörény

Különleges védekezés

Vadállatból vadásztárs

A vadászgörény mint házikedvenc

Színek

Érzékszervek

Mi kell a görénynek?

Az egészséges vadászgörény

A vadászgörény viselkedése

Ilyen egy vadászgörény

Kommunikáció

A vadászgörény testbeszéde

Szenvedélyes vadász
 

Vásárlás.
Ebben a menüpontban a görény megvásárlásáról olvashatsz. Itt megtudhatod,hogyan válassz vadászgörényt és,hogy milyen vadászgörényt válassz. 
 

Hogyan válasszunk vadászgörényt?

Feltételek

Ki illik kihez?

Hol érdemes görényt vásárolni?

A vadászgörény és a gyerekek.
 

A vadászgörény otthona.
Ebben a menüpontban a vadászgörény otthonáról olvashattok. Megtudhatjátok,hogy mekkora otthonra van szüksége a görénynek és mit kell beletenni.
 

 Az ideális görényotthon.

Körülmények

Alvókuckó

Etető - és itatótál

Búvóhelyek

Szobatisztaság

Játékok

A kültéri görényház
 

Első hetek.
Ebben a menüpontban az első hetekről olvashatsz. Megtudhatjátok,hogy hogyan férkőzzetek a görény bizalmába vagy,hogy hogyan szoktassátok össze egy másik görénnyel illetve egy másik házikedvencel.

 A hazaút

Hogyan nyerjük el a görény bizalmát?

Két görény összeszoktatása

A vadászgörény és a többi háziállat

Nyaralás
 

Etetés.
Ebben a menüpontban a görény helyes táplálásáról olvashattok. Megtudhatjátok mit esznek és,hogy abból mennyit szabad nekik adni. Emellett arról is olvashatsz,hogy mit nem szabad a görénynek adni. 
 
 Az etetés aranyszabályai

Mennyiség

Fokozatosság

Édes ragadozó

Készeledel

Finom falatok

Táplálékkiegészítők

Ivóvíz

Társas táplálkozás

Játékos etetés

Saját készítésű eledel
 

Ápolás.
Ebben a menüpontban megtudhatjátok,hogyan kell a görényt és környezetét tisztán tartani. A körömvágástól a ketrec tisztán tartásáig mindent.


Bunda ápolása

A szem és a fül tisztán tartása

Szájápolás

Karomápolás

A ketrec tisztán tartása
 

Betegség.
Ebben a menüpontban a vadászgörények betegségeiről olvashatsz. Megtudhatot,hogyan előzd meg a betegségeket vagyha ez nem sikerül akkor hogyan ismerd fel és hogyan gyógyítsd meg.


A betegségek megelőzése

Látogatás az állatorvosnál

Védőoltások

Élősködők

Betegségre utaló jelek

Betegápolás

Leggyakoribb betegségek
 

Szabadidős foglalkozás.
Ebben a menüpontban a görényel való foglalkozásról olvashattok. Megtudhatjátok hány órát kell foglalkozni a görénnyel, mit szeret csinálni és miket szeret játsztani.


 Veszélyek a ketrecen kívül

Szabadon a lakásban

Szabadon a kertben

A vadászgörény másik arca

Pórázon sétáltatás

Testmozgás

Játék

A vadászgörény kedvenc játékai

Varázslatos alagutak

Szellemi torna

Nyugtató szunyókálás

Tanácsok a neveléshez.
Ebben a menüpontban hasznos tanácsokat olvashattok a görények neveléséről. Itt felsoroltam a leggyakoribb problémákat a nevelésnél.

 
 A görény nem hallgat a nevére

A görény etetéskor belecsíp a lábujjunkba

A görény a lakásban végzi el a dolgát

A görény beleharap a kezünkbe vagy a lábunkba

A görény ételdarabkákat rejt el a lakásban

A görény nem engedi,hogy felcsatoljuk rá a hámot

Viselkedés helyes értelmezése


Szaporodás.
Ebben a menüpontban a görények szaporodásáról olvashatsz. Megtudhatjátok,hogy mennyi ideig tart egy vemhesség, hány kölyök születik és,hogyan kell őket a születés után gondozni.
 
 Tavaszi szerelem

Az elhúzódó ivarzás ( túltüzelés ) veszélyei

Vemhesség és ellés

Az első hónapok

 

Egyéb.
Ebben a menüpontban hasznos tanácsokat,érdekességeket olvashattok a görényekről. Megtudhatjátok hogyan kell helyesen tartani a görényt, hogyan kell gondozni az idős görényt vagy,hogyan reagál a görény a vízre.
 
 Kérdések és válaszok

10 jó tanács a gondozáshoz

Ha megszökött a görény

Szúrós társaság

Idős görények

Vízi örömök

Édes kettesben

A szeretet jele

Helyes tartás

 

                                        


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.